​Data-center – avanceret nedkøling af datarum

Hos UniCool er vi specialiserede i design, installation og vedligeholdes af tekniske avancerede køleløsninger til datacentre og serverum, hvor vi kan levere totalløsninger inklusiv modulære gulvsystemer og køleløsninger i henhold til internationale standarder. Desuden designer vi specialløsninger i tætsamarbejde med kunden; for eksempel hvis kunden har krav til genanvendelse af overskudsvarmen fra kølesystemet til opvarmning af kontorer m.v., eller hvis kunden har ønske om specifikke kølemidler eller meget lavt energiforbrug.

UniCool har leveret køleløsninger til nogle af verdens største og mest energibesparende datacentre, i Danmark så vel som internationalt.

Et tæt samarbejde allerede i de tidlige stadier af designprocessen gør det muligt for os at levere tilpassede løsninger, som både opfylder alle forventninger og giver betydelige besparelser på driftsomkostningerne. Samtidig sikrer vores kvalitetskontrol, at vores produkter har den optimale ydeevne, før kunden kan tage dem i brug i produktionen.​

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk