​Naturlige kølemidler til køleløsninger

​Bruger du naturlige kølemidler i dit køleanlæg? Hos UniCool A/S designer, installerer og vedligeholder vi tekniske avancerede køleløsninger for kunder i hele Danmark og mange andre steder i verden.

Vi har altid fokus på at levere grønne, miljørigtige løsninger, og derfor benytter vi naturlige kølemidler.

Ingen drivhuseffekt med naturlige kølemidler

​Et naturligt kølemiddel har ingen (eller blot en ubetydelig) drivhuseffekt eller ozonlagseffekt, og derfor bidrager det ikke til den globale opvarmning.

Der kan være visse udfordringer med at finde frem til det rette kølemiddel til eksisterende anlæg. Samtidig afhænger effektiviteten og energiforbruget af, hvilket kølemiddel der anvendes i systemet.

Vi tilbyder hjælp og rådgivning om det rette valg af naturlige kølemidler, ligesom vi også gerne vedligeholder og servicerer køleanlægget. Alle vores tekniske produkter skal passere vores kvalitetskontrol, før vi benytter det hos kunderne.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at få en snak med os om vores produkter og ydelser. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning om vores løsninger og om drift af kølesystemer. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på både kølemidlet og den eventuelle service.

Du kan ringe på telefon 36 369 100 for at få flere oplysninger. Du kan også skrive til e-mail denmark@unicool.com.

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk