Om os

​UniCool A/S er leverandør af køleløsninger til danske og internationale erhvervskunder, hvor vi primært designer, installere og vedligeholder større køleløsninger til erhvervsejendomme, shopping centre, hoteller og datacentre.

UniCool A/S er en dansk kølevirksomhed med betydelige internationale aktiviteter. Vi har leveret køleløsninger i mere end 30 lande gennem strategiske samarbejder med ledende danske eksportvirksomheder eller som eneleverandør af for eksempel køleløsninger til datacentre i Kenya og Tanzania.

Udover UniCool’s afdelinger på Sjælland og i Jylland, har UniCool afdelinger i Tanzania, Kenya og Rwanda hvorfra vi service vore Afrikanske kunder, primært Telecom og Datacenter operatører.

Organisation og partnere

Vi har en velfungerende projektorganisation, der er ansvarlig for design og opførelsen af ​​vores køleløsninger.

Design, dimensionering og installation of vores køleløsninger udføres af UniCool’s egene erfarne ingeniører og køleteknikere, der ligeledes håndtere service og vedligeholdelse af vores kunders anlæg. Rør- og ventilationsopgaver udføres i samarbejde med faste samarbejdspartnere hvor UniCool overser arbejdet og sikre kvaliteten af løsningen.

Siden UniCool blev etableret i 2000, har vi opbygget et betydelig netværk af samarbejdspartnere og leverandører på det danske marked såvel som internationalt. UniCool er i dag forhandlere af en lang række kvalitetsprodukter på det danske marked for eksempel Chillere fra Geoklima, Tørkølere fra Thermofin, rooftops og fancoils fra Lennox.

Innovativ vækst

Siden 2000 har UniCool udviklet sig som en værdibaseret organisation med fokus på vores kunder og deres behov. Uanset om det drejer sig om design, levering, installation eller idriftsættelse af køleløsninger, har vores kundeorienterede tilgang sikret vækst og løbende udvidelse af vore aktiviteter i nye segmenter og markeder.

​I en altid omskiftelig verden, har UniCool opnået succes ved altid at fokusere på det grundlæggende:

  • ​Tilbyde funktionsrige innovative løsninger
  • ​Langsigtet værdibaserede relationer med kunder
  • Følge op med dedikeret service
  • Være i front med ny teknologier
  • Tilbyde bæredygtige køleløsninger med hensyntagen til miljø og klima

En hilsen fra vores CEO​

Jeg er stolt af at byde dig velkommen til UniCool; international leverandør af kvalitets HVAC løsninger. Gennem årene har vi opnået en førende position inden for avancerede køleløsninger, via innovativ tænkning og hårdt arbejde.

Vores fortsatte fokus på udvikling af vores medarbejdere, udøvelse af kvalitet og strenge kvalitetssikrings procedurer har givet os et ry som leverandør af pålidelige avancerede HVAC løsninger. Vi tror på, at der altid er plads til yderligere forbedringer af vores løsninger, og vi fortsætter derfor med at udvikle vores organisation hver dag, trin for trin. Uden støtte fra vores værdsatte kunder og partnere, ville dette ikke være muligt. Som følge deraf sætter vi en ære i at bevare og fastholde det gode samarbejde.

​Lad os bygge en lys fremtid sammen.

Mange hilsner,

Ole Hoffmann Hansen (CEO)​

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk