Komfortkøling Shopping centre

UniCool designer, levere, installere og vedligeholder tekniske avancerede komfortkøleløsninger til Shopping centre i Danmark og udvalgte internationale markeder. Vi levere totalløsninger til nye kontorejendomme og renovering af eksisterende ejendomme inklusiv centrale chilier systemer, ventilationsanlæg med kølelementer og zonekøleflader, samt kølerum til kantinekøkkener m.v. UniCool kan håndtere totalløsninger, delleverancer samt optimering og vedligeholdelse af eksisterende køleløsninger for shopping centre.

Driftsikkerhed og driftsøkonomi er i højsæde hos UniCool og vi kan dokumentere betydelige besparelser hos vore kunder i shopping centre segmentet.

UniCool har leveret køleløsninger til en lang række shopping centre, i Danmark så vel som internationalt.

Et tæt samarbejde allerede i de tidlige stadier af designprocessen gør det muligt for os at levere tilpassede løsninger, som både opfylder alle forventninger og giver betydelige besparelser på driftsomkostningerne. Samtidig sikrer vores kvalitetskontrol, at vores produkter har den optimale ydeevne, før kunden kan tage dem i brug i produktionen.

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk