Vision

Vores politik er at opretholde de højeste standarder for kvalitets køling og køle løsninger gennem teknisk excellence, for at opnå en større kundetilfredshed. For at overholdelse de ovenstående kvalitetsaspekter følger UniCools ingeniører og ledere strenge procedurer for kvalitetssikring i alle faser af de løsninger, vi leverer til vores kunder.

Kvalitetskontrol

Vores kvalitetskontrol sikrer, at alle leverandører af teknisk udstyr er fra anbefalede leverandører som DAIKIN, LENOX, UNIFLAIR & TERMOFIN. Hver eneste produkt testes for sin optimale ydeevne, før det tages i brug og bliver en vigtig del af vores kunders drift.

Det er vores ansvar at levere pålidelige og effektive køleopløsninger til vores kunder, og det er begrundelsen for vores eksistens.

Innovativ vækst

Siden 2000 har UniCool fremstillet sig som en værdibaseret organisation med fokus på vores kunder og deres behov. Uanset om det er design, levering, installation eller idriftsættelse, så har vores kundeorienterede tilgang banet vejen for udvidelsen af vores virksomhed ind i nye segmenter af markedet.

I en altid omskiftelig verden, får UniCool succes ved fortsat at fokusere på det grundlæggende:

  • Tilbyde funktionsrige innovative løsninger
  • Langsigtet værdibaserede relationer med kunder
  • Følge op med dedikeret service

Tæt samarbejde med vores kunder

​Et tæt samarbejde med vores kunder i de tidlige stadier af deres designproces gør det muligt for os at tilpasse løsninger, der ikke blot opfylder vores kunders forventninger, men også overstiger dem hvad angår driftsomkostninger. Det rigtige design og den rette teknologi vil ofte give vores kunder betydelige besparelser på omkring 20-30 % på driftsomkostningerne ved HVAC-systemer. Øgede investeringsomkostninger vil blive tilbagebetalt om 1-2 år afhængigt af energibesparelser og mindre vedligeholdelsesomkostninger.

Konkurrencedygtige

UniCool repræsenterer en række HVAC-leverandører, som er ledende indenfor markedet. Dette tætte samarbejde med producenterne sikrer, at den nyeste teknologi er tilgængelig for vores kunder uanset placering. Direkte indkøb sikrer desuden en konkurrencedygtig prisfastsættelse for vores kunder og eliminerer mellemmænd i vores indkøbsproces.

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk