Komfortkøling Hoteller

​UniCool designer, levere, installere og vedligeholder tekniske avancerede komfortkøleløsninger til hoteller og kongrescentre i Danmark og udvalgte internationale markeder. Vi levere totalløsninger til nye hotelprojekter og renovering af eksisterende ejendomme inklusiv centrale chilier systemer, ventilationsanlæg med kølelementer og zonekøleflader, samt kølerum til hotelkøkkener m.v. UniCool kan håndtere totalløsninger, delleverancer samt optimering og vedligeholdelse af eksisterende køleløsninger for hoteller og kongrescentre.

Driftsikkerhed og driftsøkonomi er i højsæde hos UniCool og vi kan dokumentere betydelige besparelser hos vore kunder i hotel- og kongrescentersegmentet.

UniCool har leveret køleløsninger til en lang række hoteller, i Danmark så vel som internationalt.

Et tæt samarbejde allerede i de tidlige stadier af designprocessen gør det muligt for os at levere tilpassede løsninger, som både opfylder alle forventninger og giver betydelige besparelser på driftsomkostningerne. Samtidig sikrer vores kvalitetskontrol, at vores produkter har den optimale ydeevne, før kunden kan tage dem i brug i deres ejendom.

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk