Køleanlæg til industri, serverum og kontor

Skal du have etableret et køleanlæg i forbindelse med et serverrum, et kontor eller en produktion? Hos UniCool A/S har vi designet, installeret og vedligeholdt forskellige former for tekniske avancerede køleløsninger i adskillige år.

Vi har altid fokus på miljørigtige, grønne og energibesparende anlæg, når vi arbejder for kunder i hele Danmark samt i mange andre lande.

Skræddersyet køleløsning med service og support

​Vi leverer totalløsninger med alt fra etablering af køleanlæg til efterfølgende service og support.

Vi kan tilbyde køleløsninger til blandt andet:

  • Kontor
  • Industri
  • Serverrum
  • Telekomindustri
  • Andre med behov for køleanlæg

Du kan med stor fordel vælge at inddrage os i processen allerede fra begyndelsen. Et tæt samarbejde, som starter i de tidlige stadier, gør det muligt for os at levere skræddersyede køleløsninger, som lever op til alle forventninger, og som også kan give betydelige besparelser på driftsomkostningerne.​

Hvordan virker et køleanlæg?

​Køleanlægget benytter et varmepumpeanlæg til at overføre varme fra anlæggets indre til det ydre rum ved hjælp af et kølemiddel, som pumpes rundt af en kompressor. Et datacenter kan også benytte almindelig luft i de kølige sæsoner.

Få et tilbud på en skræddersyet køleløsning

​Kontakt os gerne for at høre om vores produkter og ydelser inden for køleløsninger. Samtidig kan du få råd og vejledning om vores løsninger og om drift af kølesystemer. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning.

Du kan ringe på telefon 36 369 100, hvis du vil høre mere, men du kan også skrive til e-mail: denmark@unicool.com.

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk