​Turbocor – høj effektivitet og lavt støjniveau

​Leder du efter en Turbocor fra Danfoss? Hos UniCool A/S har vi specialiseret os i at designe, installere og vedligeholde tekniske avancerede køleløsninger såsom Turbocor-kompressorer, som har en høj effektivitet og et lavt støjniveau. Vores fokus er grønne og energibesparende HVAC-løsninger, som vi leverer i hele Danmark og i resten af verden.

Verdens første oliefrie kompressor med magnetiske lejer

​Danfoss Turbocor er verdens første oliefrie kompressor, som har magnetiske lejer. De avancerede lejer sikrer den høje effektivitet og det lave støjniveau.

Centrifugalkompressoren er fleksibel og kan derfor anvendes i luftkølede, vandkølede og fordamperkølede chillere. Den er velegnet til et bredt udvalg af applikationer som for eksempel komfortkøling, isopbevaring og varmegenvinding samt til processer med lav temperatur.

Kompressorerne fremstilles i Florida og Kina på ISO 9001:2015- og ISO 14001:2015-certificerede anlæg. Teknologien er er anerkendt med priser fra mange prestigefyldte organisationer såsom den amerikanske myndighed for miljøbeskyttelse (EPA), AHRI/ASHRAE i USA, Natural Resources Canada i Canada og Institute of Refrigeration i England.

Vores afsluttende kvalitetskontrol sikrer, at vores kompressorer og andre produkter har en optimal ydeevne, før kunden kan tage dem i brug i sin produktion.

Kontakt os for at høre om mere om Turbocor

​Du er velkommen til at indhente mere information og til at få en snak om vores produkter og ydelser. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på en Turbocor.

Du kan ringe til os på telefon 36 369 100 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail denmark@unicool.com. Se en kort introduktion til vores Turbocor anlæg:

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk