Ydelser

UniCool designer, levere, installere og vedligeholder et omfattende og alsidigt udvalg af tekniske avancerede køleløsninger til erhvervslivet i Danmark såvel som internationalt. Over årene har vi opbygget betydelig erfaring og ekspertise inden for an lang række segmenter og markeder, hvor vi levere effektive, miljørigtige køleløsninger. 

Kvalitetskontrol

Vores kvalitetskontrol sikrer, at alle leverandører af teknisk udstyr er fra anbefalede leverandører som DAIKIN, LENOX, UNIFLAIR & TERMOFIN. Hvor hvert eneste produkt testes for sin optimale ydeevne, før det tages i brug og bliver en vigtig del af vores kunders drift. Det er vores ansvar at levere pålidelige og effektive køleopløsninger til vores kunder, og det er begrundelsen for vores eksistens.

​Tæt samarbejde med vores kunder

​Et tæt samarbejde med vores kunder i de tidlige stadier af deres designproces gør det muligt for os at tilpasse løsninger, der ikke blot opfylder vores kunders forventninger, men også overstiger dem hvad angår driftsomkostninger. Det rigtige design og den rette teknologi vil ofte give vores kunder betydelige besparelser på driftsomkostningerne ved HVAC-systemer. Øgede investeringsomkostninger vil ofte blive tilbagebetalt om 1-2 år afhængigt af energibesparelser og mindre vedligeholdelsesomkostninger.

​Konkurrencedygtige

UniCool repræsenterer en række markedsledende HVAC-leverandører, som vi arbejder tæt sammen med og løbende giver ind-put og feedback til i forbindelse med udvikling og testning af nye produkter. Dette tætte samarbejde med producenterne sikrer, at den nyeste teknologi er tilgængelig for vores kunder på et tidligt tidspunkt. Direkte indkøb sikrer desuden en konkurrencedygtig pris for vores kunder og eliminerer mellemmænd i vores indkøbsproces.​

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk