​Mød vores samarbejdspartnere

​Vores stærke fokus på kvalitet og pålidelighed sikrer, at kun de bedste og dokumenterede leverandører er blevet valgt som vores samarbejdspartnere.

​Vi lever direkte fra en række markdesledere inden for køle- og refrigerations teknologi, hvilket sikrer både den bedste pris og direkte adgang til den nyeste teknologi på markedet.

geoclima

​Geoclima udvikler og levere chillerløsninger med fokus på kvalitet og bæredygtighed, til komfort og industrielkøling. Virksomheden eksporterer avancerede køleløsninger til over 50 lande, og er blandt pionerende inden for brug af kølemidlet 1234ZE og Danfoss Turbocor kompressorer. 

lennox

Lennox har i over 120 år leveret komfort køleløsninger, og er i dag blandt markedslederne inden for roof-top HVAC enheder. UniCool har de sidste 20 år installeret Lennox produkter på det danske marked.

thermofin

​Thermofin designer og fremstiller, varmevekslere og tørkølere til den internationale køleindustri. Virksomhedens løsninger er designet med fokus på lavenergidrift og kvalitet, der sikre der sikre den bedste driftsøkonomi over anlæggets levetid


hiref

Hiref designer og fremstiller industrielle køleløsninger for det internationale marked. Hirerf er bland markdeslederne inden for køleløsninger til datacentre og telecom shelters, samt industrielle varmepumper.  

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk