UniCool blev grundlagt i 2000 med det formål at designe, installere og vedligeholde et omfattende og alsidigt udvalg af tekniske avancerede køleløsninger. I dag har vi kontorer i Danmark, Tanzania og Kenya, og leverer løsninger i mere end 20 lande rundt om i verden.

Vores nøglemarkeder omfatter avanceret klimaanlæg og modulære gulve til datarum og Telecom industrien, HVAC -løsninger til hoteller, samt kontor- og industriel afkøling til fødevareindustrien.

En hilsen fra vores CEO

Jeg er stolt af at byde dig velkommen til UniCool; international leverandør af kvalitets HVAC løsninger. Gennem årene har vi opnået en førende position inden for avancerede køleløsninger, via innovativ tænkning og hårdt arbejde.

Vores fortsatte fokus på udvikling af vores medarbejdere, udøvelse af kvalitet og strenge kvalitetssikrings procedurer har givet os et ry som leverandør af pålidelige avancerede HVAC løsninger. Vi tror på, at der altid er plads til yderligere forbedringer af vores løsninger, og vi fortsætter derfor med at udvikle vores organisation hver dag, trin for trin. Uden støtte fra vores værdsatte kunder og partnere, ville dette ikke være muligt. Som følge deraf sætter vi en ære i at bevare og fastholde det gode samarbejde.

Lad os bygge en lys fremtid sammen.

Mange hilsner,
Ole Hoffmann Hansen (CEO)