​Serverrum – køling af datarum i alle størrelser

​Har du brug for køling af serverrum? Hos UniCool A/S har vi mangeårig erfaring med design, installation og vedligeholdelse af køleanlæg i datarum i alle størrelser. Det kan være fra alt helt små IT-rum til større datacentre.

Vi har specialiseret os i miljørigtige og energibesparende anlæg, som vi leverer til kunder i hele Danmark samt i mange andre lande.

Frikøling eller aircondition i dit serverrum

​Vi kan levere modulære gulve samt forskellige køleløsninger såsom frikøling eller aircondition. Det kan være frikøling, hvor anlægget benytter almindelig luft, eller det kan være et klimaanlæg, der sikrer en stabil temperatur. Det kan også være en kombination.

Vi tilbyder alt fra totalløsninger til den efterfølgende service og support af køleanlægget i serverrummet, og vi hjælper gerne med at finde frem til den rette løsning til dit serverrum. Du kan med fordel inddrage os allerede, når du begynder at overveje en køleløsning.

Et tæt samarbejde hele vejen fra begyndelsen gør det muligt for os at levere en tilpasset løsning, der både opfylder dine forventninger og giver besparelser på driftsomkostningerne. Vores kvalitetskontrol sikrer samtidig, at vores køleløsninger til serverrum har den optimale ydeevne, før de bliver taget i drift.

Kontakt os for at få et tilbud på køling af datarum

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på køling af dit datarum. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning.

Du kan ringe på telefon 36 369 100 for at få en snak. Du kan også skrive til e-mail denmark@unicool.com.

CVR: 10058260

Kontakt os

UniCool A/S

Lerhøj, ​2880 Bagsværd


Tlf.: 3636 9100
E-mail: unicool@unicool.dk